dimarts, 18 d’octubre del 2011 0 comentaris

Tot apunt! El 24 d'octubre s'inauguren els espais familiars

A Mas Pintat, ja es preparen totes les activitats de cada espai en el que les families, cada setmana participaran amb els seus fills i filles d'unes estones d'oci i d'intercanvi d'experiències amb d'altres pares i mares.

El 24 d'octubre inaugurem amb en Josep Baiges, que a les 17:30h. ens parlarà com a pare de família nombrosa, escriptor i periodista i el que comporta en el seu dia a dia, compaginar aquesta experiència, la més enriquidora, la de ser pare.

Esteu tots convidats el proper dilluns a Mas Pintat, ens parlarà també la Regidora de Família i Gent Gran, Misericòrdia Bonfill, que ens representa amb una força i unes ganes de tirar endavant aquest gran projecte de Mas Pintat, amb noves idees i nous projectes que ben aviat descobrireu.

Us esperem famílies! dilluns 24 d'octubre a dos quarts de sis de la tarda a Mas Pintat, el centre de suport a les famílies.


I com a final de l'acte inaugural, un berenar per tots els assistents, amb aquesta magnífica coca amb atmetlla del Forn Alpa del C/ Orient, del barri.


I els usuaris de l'espai de la ludoteca de demà dilluns, també tindreu el vostre espai una vegada finalitzat el berenar!

No Response to "Tot apunt! El 24 d'octubre s'inauguren els espais familiars"

Publica un comentari a l'entrada