dissabte, 20 d’octubre del 2012 2 comentaris



INICI DELS ESPAIS FAMILIARS DE MAS PINTAT
Octubre 2012



El passat 1 d'octubre, es van iniciar els espais familiars de Mas Pintat,  que son els següents:

  • Espai Familiar ludoteca: Dilluns de 17:15 a 18:45 . Famílies amb nens d'1 a 3 anys.
  • Espai Tallers: Dimarts de 17:15 a 18:45. Famílies amb nens de 3 a 6 anys
  • Espai Nadó Matí : Dimecres de 10:30 a 12:00: Famílies amb nadons de 0 a 12 mesos.
  • Espai Nadó Tarda: Dijous de 15:30 a 17:00: Famílies amb nadons de 0 a 12 mesos.
  • Espai Familiar joc psico: Dimecres o Dijous de 17:15 a 18:45. Famílies amb nens d'1 a 3 anys.

Quota d'inscripció trimestral. El preu és per unitat familiar de 45 € per inscripció en un espai familiar, de 60€ per dos i 75€ per tres espais inscrits.  

Els espais familiars sempre estan dinamitzats per una o dos educadores, que tenen la missió d'acompanyar a les famílies i de proposar jocs, conversa, i fer que la interacció entre aquestes es faciliti.

espai ludoteca... aquestes imatges han contruit un mural amb les fulles de tardor del pati ..



espai familiar de joc psicomotriu

 




         Espai tallers

Espai nadó... el més petit de Mas Pintat, ha fet un mes!


2 Response to

Anònim
22 d’octubre del 2012, a les 10:09

Primer de tot agraïr a la Rosa i a Maspintat l'organització d'aquestes xerrades. Després d'assistir a la primera xerrada de la mà de la Laura m'agradaria dir que tot el que va explicar va ser molt didàctic i interessant. Considero que tot el què es va tractar a la xerrada reflexa la realitat del què passa a les escoles bressol durant l'inici de curs: les reaccions de les què parlava la Laura, explicar-nos quins tipus de lligams existeixen també ajuda a que les educadores entenguem per que passen algunes coses que se'ns poden escapar quan encara no existeix un vincle escola-família. Ja ho tenia present però després de la xerrada encara tinc més clar que parlar sobre aquest tema obertament amb les famílies a les llars d'infants abans del període d'adaptació és fonamental. El lligam infant/família però també el lligam infant/família/escola és una necessitat per acompanyar el millor possible els nens i nenes durant aquests primers anys de la seva vida. Gràcies Laura per tots els aprenentatges, el dia 29 farem reunió de pares/mares a la nostra llar per valorar com ha anat l'adaptació i compartiré el què ens vas explicar.

Rosanna Martí
Llar d'Infants Municipal Cesar August (Tarragona)

Anònim
29 d’octubre del 2012, a les 14:30

.
A mi m'agradaria fer èmfasis en un punt que vaig trobar important: el vincle insegur es pot realitzar tant per defecte com per excès. Per tant, com a mare haure de tenir en compte aquest "anar deixant corda" a mesura que el meu fill es vagi fent gran. És veritat, no necessita el mateix un bebè de 5 mesos que un nen d'un any, que un adolescent! Trobar el punt just deu ser difícil però crec que el sentit comú pot ajudar.

Fabi (mama desde fa 5 mesos)

Publica un comentari a l'entrada